keskiviikko 8. elokuuta 2012

Rikottu lupaus ja parannus.

Taisin tehdä uutena vuotena lupauksen päivittää blogiani vähintään kaksi kertaa kuukaudessa. Heinäkuu vierähti kuitenkin tyystin ilman päivityksiä. Se harmittaa. Toisaalta neulepäivitykseen ei ole ollut oikein aihetta, Lentävää kun on vaivannut pienoinen Knitter's block. Uusia projekteja ei ole pahemmin aluillaan ja vanhat projektit ovat maanneet kasseissaan ja laatikoissaan. Nyt elokuun pimenevät illat kutsuvat taas neulomaan ja pientä edistystä onkin tapahtunut.

Neuletakkiprojekti pääsi päätökseensä eilen illalla. Tulos on tyydyttävä, takista tuli lopulta hiukan naftin kokoinen. Lisäksi hihojen istutus oli ahdistavaa työtä, olin täysin unohtanut oppikirjojen mukaiset ohjeet ja jouduin purkamaan ja kokoamaan hihoja hiki päässä useampaankin otteeseen. Työ on kaikesta huolimatta valmis ja kunhan hiukan siistin loputulosta (lue: jaksan kaivaa höyryraudan esille) saatte ihastella kuviakin.

Tällä hetkellä päässäni sinkoilevat jos jonkinlaiset huiviajatukset. Vironvillainen Revontuli pääsee puikoille aivan pian, lisäksi ihanista liukuvärjätyistä pitsilangoistani joku pääsee myös puikoille lähipäivinä.

Työkiireet helpottavat tässä kuussa, kun aloitin osittaisen hoitovapaan. Ihmettelen kuinka jaksoinkaan tehdä täyttä päivää näinkin pitkään. Tuntuu kuin olisi helpompi hengittää taas, kun ei tarvitse vääntää kuuden päivän työputkia yövuoroineen ja hotellikuolemineen.

En riemuitse suurilla kesäsaavutuksilla tänä kesänä. Puutarhanhoito on retuperällä, kylvöksistä satoa tuottavat parvekkeella ainoastaan Päkikseltä saadut basilika ja tomaatin taimet, kesäkukkasetkin ostin vasta heinäkuussa. Mutta en toisaalta harmittelekaan. Olemme viettäneet kivan loman, matkustimme perheen voimin Yhdysvaltoihin, jossa saimme nauttia todella kuumista keleistä ja kaikesta ihanasta, mitä Amerikalla on tarjota. :)

Päätimme miehen kanssa, että emme palaa arkeen, palaamme vain töihin. Ruokapöydässä kippistämme Hymypojan kanssa ja toivotamme "hyvää lomaa".

Loppuun hiukan matkatunnelmia. Onko teillä muilla ollut mukava kesä(loma)?

Lentävä lentää.

Lentävä lentää taas.

Ameriikan koti Kissimmeessä.

Hymypojan aamiainen - mustikkajugurttia ja Muumia.

Hymypojan herkkulounas Olive Gardenissa.

Hymypoika Cocoa Beach pierillä.

Atlantin Valtameri ja ilahduttava opaste.

Cocoa Beach on surffarin paratiisi Atlantin aaltoineen.

Manaatin pyrstö ja jätskiä hamuava hymypoika.

Seinämaalaus Orlandossa.

Jokaisen valokuvaushullun ehdoton kohde Orlandossa.

Kissimmeen Old Townissa lauantai-illan cruisingeilla. Hymypoika tanssittaa suloista latinaa nimeltä Maris.

Prinsessa Ruususen linna Disney Worldissa. Kovasti se oli kutistunut sitten viime visiitin, johan siitä olikin parikymmentä vuotta päässyt vierähtämään. :)

Kotipihan pikkulemmikkejä.

Hymypojan muotivinkki - huivit ovat so last season, hattu se olla pitää!

Kevyitä keittolounaita kesäkiireeseen.

Ihanan värisiä. 
Lentävä lentää jälleen. Syvän etelän yllä. Tuolta se Rhett Butler on kotoisin!

Reissun päätteeksi visitoitiin miehen serkun luona New Yorkissa. Hymypoika pääsi Central Parkiin leikkimään.

Beatles-fanin mekka, John Lennonin nimikkopuisto ja Imagine-muistomerkki. 
Puistovisiitillä pukkasi reippaan vesisateen. Puoli tuntia sadetta pideltyämme katoksen alla paikalle juoksi mies joka myi sateenvarjoja viiden taalan kokonaisedulliseen hintaan. Jotenkin tuossa maassa asiat vain järjestyvät, kun hetken malttaa odotella! :)

Mieheni lempiputiikkeja.

Times Square. Lentävä itse kuvassa etualalla. :)


2 kommenttia:

  1. Näytti siltä että moni muukin piti lomatauon blogissa, itseni mukaanlukien.
    Mulla on puikoilla norjalainen lyhythihainen villapaita. Helmasta selvitty - pyörökalusta odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitä jouda blogaamaan jos ei jouda neulomaankaan :D Tsemppiä kauluspuuhiin!

      Poista